1. 'Dosya zarar görmüş veya düzgün kurulmamış' hatası:
Çözüm 1: BU DOSYAYI İndirip içinde işletim sisteminize uygun olanı seçip yönetici olarak çalıştırın. Karşınıza gelen pencereye evet deyin.
Çözüm 2: Çözüm 1 olmadığı takdirde bunu yapabilirsiniz. Başlat menüsüne gelip arama kutucuğuna küçük harflerle regedit yazıp açın. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2013 dizinine gidin. Sağ tarafta yazan code kısmına çift tıklayın ve değer verisi kısmına SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73 bunu yazın ve tamam deyin. Sonra installdir ' ede sağ tıklayın ve değer verisi kısmına oyunun kurulu olduğu dizini yazın ve tamam deyin. Örnek: (C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\)
Sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KONAMI\PES 2013 dizinine gelin ve yine sağ taraftaki code ' ye sağ tıklayın ve değer verisine SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73 bunu yazın ve tamam deyin. Sonra installdir kısmına Pesbox Anatolia 2013.exe ' nin yolunu yazın ve tamam deyin. Örnek: (C:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2013\PeSBoX Anatolia 2013.exe) İki kısımdada versiyon 1.00.0000 olmalıdır.
Çözüm 3: Arayüzdeki bütün seçenekleri kaldırın ve oyuna girin birkaç dakika oynadıktan sonra çıkın ve istediğiniz seçenekleri aktif edip oyuna girin. (Bu yöntemle sorunu çözen kişiler vardır.)
Çözüm 4: Türkçe spiker eklentisini V7 kurulumundan sonra kurarak bu sorunu çözebilirsiniz. (Bu yöntemle sorunu çözen kişiler vardır.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. 'V7 Güncellemesinin 2. partını çıkaramıyorum' hatası:
Çözüm: BU DOSYAYI İNDİRİN Bu V7 güncellemesinin 2 partınında çıkmış halidir. V7 ' yi bu dosyadan kuarbilirsiniz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. 'Düzenleme menüsünü kaydedip çıkmak istediğimde Veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor.' hatası:
Çözüm: BU DOSYAYI İndirip winrar ile çıkarttıktan sonra içindeki download klasörünü C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013 ün içine atın. Program data gözükmüyorsa klasör seçeneklerinden görünüm kısmına gelip ordan gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini aktif edip uygula deyin sonra gözükür.
Arkadaşlar ben bu konuya çözümünü bildiğim hataları yazdım. Diğer hatalırın çözümünü öğrendikçe yazıyı güncelleyeceğim.